Logo gemeentenieuwsonline.nl
Werkplek. (foto: Indi)
Werkplek. (foto: Indi)

Pinkcube toont hart voor de zorg

Dinsdag 12 mei is het de Internationale Dag van de Verpleging. Over de hele wereld is er op deze dag bijzondere aandacht voor de bijdrage van verpleegkundigen en verzorgenden aan de gezondheidszorg. De enorme inzet en bevlogenheid waarmee alle verpleegkundigen en verzorgenden hun werk uitoefenen, is bewonderenswaardig. Zeker dit jaar verdient het zorgpersoneel extra waardering. Om deze waardering te laten blijken, heeft Pinkcube diverse acties opgezet en zetten zij onze zorghelden in het zonnetje. En ook jij kan (mee)helpen!

Een goede buur is beter dan een verre vriend

Den Ooiman is een verzorgingstehuis in Doetinchem. Elk van de vier woongroepen heeft een gezamenlijke huiskamer waar het dagelijkse leven zich zoveel mogelijk afspeelt. In tijden van Corona ziet dit er iets anders uit. Familie mag niet meer op bezoek komen en huiskamers zijn angstvallig stil. Verpleegkundigen en verzorgenden werken erg hard om de bewoners van Den Ooiman zich fijn en thuis te laten voelen.

Er is enorm veel bewondering voor het zorgpersoneel en de zorg die zij verlenen. Daarom steekt Pinkcube alle medewerkers van Den Ooiman op 12 mei a.s. een hart onder de riem. 

Onze zorghelden in het zonnetje

Ook biedt Pinkcube de kans om jouw zorgheld in het zonnetje te zetten. Vanaf donderdag 7 mei worden er op Facebook dagelijks cadeautjes weggegeven. Nomineer jouw zorgheld en bedank hen voor de goede zorgen!

Wil jij iets doen voor de helden in de zorg? Pinkcube helpt je met een uniek assortiment geschenken. Bekijk snel de website van Pinkcube voor meer informatie.

Meer berichten