Logo gemeentenieuwsonline.nl
Voorzitter Gerard Rutgers op de duo-fiets. (foto: Marja Arnoldussen)
Voorzitter Gerard Rutgers op de duo-fiets. (foto: Marja Arnoldussen) (Foto: )

Duo-fietsen even niet, wel voor echtparen en huisgenoten

LIEMERS - "Afgelopen jaar zijn we vanuit stichting Duo-Fietsmaatjes Duiven-Westervoort druk bezig geweest om geld in te zamelen om een duo-fiets aan te kunnen schaffen. En: het is ons gelukt! We beschikken sinds kort over een prachtige duo-fiets. Voor alle donaties: ontzettend bedankt!"

"Maar dan breekt de coronacrisis uit, waardoor we vervolgens geen meter kunnen fietsen. Hoe verschrikkelijk jammer is dat. Maar gezondheid gaat natuurlijk boven alles!

Als bestuursleden, Manon Broers, Aart van Veldhuizen en Gerard Rutgers, hadden wij ons een heel andere start voorgesteld. We laten ons niet zomaar uit het veld slaan. Inmiddels is onze website www.duofietsmaatjes.nl in de lucht. Op deze site staat de nodige informatie over het duo-fietsen.

Wilt u graag weer kunnen fietsen? Hoe fijn is het om weer de wind door de haren te voelen, genietend van de mooie omgeving van Duiven, Westervoort, Loo en Groessen? Of wilt u graag iets voor een ander betekenen en zelf actief blijven? Ga duo-fietsen! Op onze website staat aangegeven hoe u zich bij ons kunt aanmelden. Ondanks dat we nu niet mogen fietsen kunt u zich al wel bij ons aanmelden.

Er is één uitzondering. Door de coronacrisis is het duo-fietsen alleen voor echtparen en huisgenoten mogelijk. Iets voor u beiden? Of samen met uw zoon of dochter? Gezellig naast elkaar zittend en weer fietsend. Er samen op uit, samen mobiel!

Heeft u interesse? Aanmelden kan via onze website www.duofietsmaatjes.nl of bel 06 41747436."

Meer berichten