Logo gemeentenieuwsonline.nl
Optreden Anderhalve-Meterorkest. (foto: Fr Willemsen)
Optreden Anderhalve-Meterorkest. (foto: Fr Willemsen) (Foto: )

Het Anderhalve-Meterorkest in Zevenaar

PANNERDEN - Muzikale klanken op het binnenplein bij de Pannerd, en bewoners van de Claudius Civilistraat en Pastoor Brugmanstraat. Zondagmiddag 3 mei werd voor de derde keer muzikaal onthaal geboden door MoniCare zorg Pannerden.

Tekst foto: Frans Willemsen

Dit keer werd de muzikale omlijsting verzorgd door het Anderhalf Meter Orkest uit Zevenaar die op hun beurt de bewoners trakteerden met nummers van Hello Marijlon, Rauschende Birker,en Mono Schein aan de Eger. Dit orkest heeft al op diverse plaatsen gespeeld voor de afdelingen van Liemerije Duiven en Zevenaar.

Het orkest dat zich Anderhalve noemt, trekt zich het lot van de bejaarde bewoners in de Liemerse zorgcentra erg aan. "Door op deze manier omgaan met het isolement van vele bewoners willen wij graag met ons orkest met onze muzikale noten troosten. Tijdens de show die om 15.00 uur startte met het eerste nummer Hello Marijlon bracht bij de bewoners veel deugd naast ontspanning. MoniCare dankt de muzikanten naast alle groepen die zijn geweest treden gratis op."

Meer berichten