Logo gemeentenieuwsonline.nl

Geloofsgemeenschap Sint-Martinus Oud-Zevenaar

OUD-ZEVENAAR - Vanwege de coronamaatregelen vervallen alle vieringen in de geloofsgemeenschappen tot eind mei 2020. Als alternatief kan men voorlopig iedere zondag om 9.30 uur een viering in privésetting volgen via het YouTube-kanaal van de parochie of via de radio op RTV Favoriet.

De reeds opgegeven intenties van alle geloofsgemeenschappen zullen daarin gelezen worden. Intenties voor zondag 10 mei 9.30 uur: Gerrit en Dineke Gudden- de Kinkelder, kinderen en kleinkind Maria Driessen-van Rumund en dochter Maria Theo en Mia van Alst-Postma Stientje Loef-Beudel Mientje Ross-Peters Jan en Trees van Haren-Rieswijk Dora Kluitman-Beekman Ouders Beudel-Hendriks, kinderen en kleinzoon Mededeling: Overleden op donderdag 9 april in de leeftijd van 90 jaar mevrouw Dora Kluitman-Beekman, wonende Heilige Huisjes te Ooy-Zevenaar. Haar uitvaart was op woensdag 15 april in de Sint Martinuskerk van Oud-Zevenaar en aansluitend haar begrafenis op de begraafplaats aan de Dijkweg te Oud-Zevenaar.

Kerkberichten week 20 van 16 mei tot en met 22 mei 2020. Voor het weekend van zaterdag 16 mei en zondag 17 mei zijn er geen intenties opgegeven voor geloofsgemeenschap Sint Martinus Oud-Zevenaar.

Meer berichten