Foto:

Techniekdag de Liemers verplaatst

ZEVENAAR - De voorbereidingen voor de Techniekdag de Liemers waren in volle gang. Het Coronavirus gooit echter roet in het eten.

Vorige week heeft het kabinet besloten tot vergaande maatregelen om verspreiding van het coronavirus te beperken. Gezien de ontwikkelingen vindt de werkgroep het niet verantwoord om de Techniekdag de Liemers, die gepland stond voor zaterdag 18 april, doorgang te laten hebben. "De gezondheid van onze bezoekers en deelnemers staat voorop."

In overleg met gastheer Müller European Truck & Trailer Care is besloten de Techniekdag de Liemers te verplaatsen naar zaterdag 19 september. "Wij gaan er alles aan doen om er in het najaar, samen met deelnemers en partners, een succesvolle Techniekdag de Liemers neer te zetten. Graag tot ziens op zaterdag 19 september bij Müller European Truck en Trailer Care aan de Dijkgraaf 24 in Duiven."

Nieuwe datum ontmoetingsdag

Duiven, Groessen en Loo

LIEMERS - Even als voorgaand jaar, wordt er dit jaar een Ontmoetingsdag gehouden voor zieken en thuiszittende in de gemeente Duiven. Een dag, waarop, gezelligheid en samenzijn voorop staan.

De dag zou worden gehouden op dinsdag 31 maart in zalencentrum Gieling in Groessen, maar is vanwege het coronavirus verplaatst naar dinsdag 03 november.

De kosten bedragen 17,50 euro per persoon voor deze dag. Mocht je een chauffeur en vervoer nodig hebben kost dit 2,50 euro extra. Deze dag wordt mede mogelijk gemaakt door de plaatselijke caritassen.

"We vieren dit jaar ons 45-jarig bestaan, daarom heeft deze dag een bijzonder tintje. Zij die deze dag willen bijwonen kunnen zich opgeven bij de volgende personen voor
20 oktober: Loo: mevrouw M. Berentsen 0316 263353; Groessen: mevrouw J. Otten 06 13899764; Duiven: mevrouw E. van de Boom 0316 263605."