Logo gemeentenieuwsonline.nl

H.Andreaskerk Groessen

Overleden: 11-3-20 overleed in de leeftijd van 90 jaar Wilhelmus Aaldering. 12-3-20 overleed Leida Bruns-Derksen in de leeftijd van 99 jaar. 12-3-20 overleed Dora Derksen-Scholten in de leeftijd van 98 jaar. Dat zij allen mogen rusten in vrede en wij wensen allen die zich met hen verbonden voelen veel sterkte toe in het verlies van hun dierbaren.

Vieringen: Het locatie secretariaat is voorlopig gesloten en ook de weekendviering gaan zeker tot 13 april a.s. niet door. Via het Youtube kanaal van de parochie Sint Willibrordus kunt u op zondagmorgen om 09.30uur de eucharistieviering door pastoor Thanh Ta in de Andreaskerk te Zevenaar volgen. De opgegeven intenties van de diverse geloofsgemeenschappen zullen dan ook worden meegenomen en worden voorgelezen.

Intenties: 29-3-19: Theodorus en Riek van Ditshuizen-Peters,Bernard en Mientje Bouwman-Driessen,Cato Bolk, Wim en Lies Melchers-Derksen,Ko Koning,ouders Vermeulen-Kiewiet en Theo,Gerrit Derksen, Antoon Willemsen, jrg.Frans Uffing, Maria Nass-Uffing, ouders Bolder-Raasing,ouders ouders Bloemberg-Witjes,Piet en Annie de Kinkelder-Nass,ouders Kampschreur-Mulder en Gerard,Hans en AnneMiek Buhler-Sommers,Bennie Derkzen,Marie van Onna-Aleven,Willy Roordink-Meister,Theo Roordink en Ralf,Nol en Leida de Haan-Witjes,ouders Thuis-van Aalten,Joep en Mientje Derksen-Koning,Theet van Keulen,Jan Elfrink,Bertus en Marie Jansen-Hammink en Jos,Hennie Roordink en Norbert, Hennie Diny van Kempen en Willy,Wim en Stien Bisseling-Roordink,Rieky Roelofs, Wilhelmien Roordink-van der Velden, Frida Lucassen-Roordink,Leida Bruns-Derksen, Dora Derksen-Scholten, Willy Aaldering.

Meer berichten