Welzijnsorganisatie Caleidoz stopt tijdelijk activiteiten

REGIO - Caleidoz, de welzijnsorganisatie van de gemeenten Zevenaar en Doesburg, zal haar activiteiten voorlopig stoppen uit voorzorg voor het coronavirus. Deze maatregelen gelden zeker tot en met 6 april. We volgen de richtlijnen van de overheid en het RIVM.

Wat betekent dit voor het welzijnswerk van Caleidoz? De vrijwilligers en medewerkers van Caleidoz hebben altijd veel persoonlijk contact met onze inwoners. "Wij doen er alles aan om dit contact te blijven houden. Dat betekent dat wij onze bekenden telefonisch, per email en soms ook via Skype benaderen. En dat doen wij waar mogelijk dagelijks, of in dezelfde frequentie als wij zouden doen bij een normale werkweek."

"Heeft u vragen of bent u ook op zoek naar contact met Caleidoz? Dan kun u altijd bellen naar onze Servicedesk. Deze is goed bereikbaar voor alle inwoners van de gemeenten Zevenaar en Doesburg op maandag - vrijdag tussen 09.00 en 14.00 uur op 0316 243204."