Nieuwe datum ontmoetingsdag Duiven, Groessen en Loo

LIEMERS - Even als voorgaand jaar, wordt er dit jaar een Ontmoetingsdag gehouden voor zieken en thuiszittende in de gemeente Duiven. Een dag, waarop, gezelligheid en samenzijn voorop staan.

De dag zou worden gehouden op dinsdag 31 maart in zalencentrum Gieling te Groessen, maar is vanwege het coronavirus verplaatst naar dinsdag 03 november.

De kosten bedragen 17,50 euro per persoon voor deze dag. Mocht je een chauffeur en vervoer nodig hebben kost dit 2,50 euro extra. Deze dag wordt mede mogelijk gemaakt door de plaatselijke caritassen.

"We vieren dit jaar ons 45 jarig bestaan, daarom heeft deze dag een bijzonder tintje. Zij die deze dag willen bijwonen kunnen zich opgeven bij de volgende personen voor
20 oktober: Loo: mevrouw M. Berentsen 0316 263353; Groessen: mevrouw J. Otten 06 13899764; Duiven: mevrouw E. van de Boom 0316 263605."