Voorgerecht
Voorgerecht (Foto: )

Villa Copera bezorgt bij u thuis.

SPIJK - Een uitgebreid diner buiten deur zit er voorlopig niet in, nu de horeca vanwege het coronavirus de deur dicht moet houden. Jeroen Fierkens, eigenaar van restaurant Villa Copera in Spijk, bedacht samen met kok Aran Tijmense een alternatief. Vanaf morgen bezorgt hij driegangendiners aan huis.

Veel annuleringen

In Spijk zag Fierkens de bui al hangen. ,,Ik had zo'n vermoeden dat we de deur vanwege corona zouden moeten sluiten. We kregen heel veel annuleringen. Toen zijn we samen met ons team we gaan bedenken wat we konden doen. Nu je nergens meer naartoe mag, bieden we toch de mogelijkheid om lekker uitgebreid te tafelen. We bezorgen onze gerechten gewoon aan huis."

Gelders Eiland, Zevenaar, Duiven, en Westervoort.

Villa Copera bezorgt van woensdag tot en met zondag op het Gelders Eiland en in de gemeenten Zevenaar, Duiven en Westervoort. ,,Buiten de Liemers bezorgen we in overleg”, zegt Fierkens. De prijs voor het complete driegangendiner proeverij menu is 32,50 euro per persoon. Ook is er de mogelijkheid om het voorgerecht, hoofdgerecht of nagerecht proeverij los te bestellen. Het voorgerecht kost € 14,50 per persoon, het hoofdgerecht € 13,50 per persoon. en het nagerecht kost € 7,50 per persoon. De gerechten worden allemaal in proeverij vorm geserveerd u hoeft dus niet te kiezen maar kunt van alles proeven van vis vlees tot vegetarisch. Tussen 16:00 uur en 18:00 uur wordt de proeverij bij u thuis bezorgd en zijn er slechts nog enkele handelingen nodig om een heerlijk 3-gangen menu op tafel te serveren. Wilt u de gerechten dezelfde dag nog in huis geserveerd krijgen dan is voor 15:00 uur bestellen wenselijk.

Bestellen kan via whatsapp of bel naar: 0683989769

Voor het menu,meer informatie of de voorwaarden kijk op onze website: www.villa-copera.nl