Vrijpop Festival in Westervoort op 5 mei

WESTERVOORT - In 2020 viert heel Nederland 75 jaar vrijheid. De gemeente Westervoort vindt het belangrijk dat er ook in Westervoort ruim aandacht is aan dit belangrijke feit. Daarom organiseert Spyker Sound in samenwerking met de gemeente op 5 mei een waanzinnig bevrijdingsfestival op De Wyborgh in Westervoort.

Vrijpop Westervoort begint op 5 mei om 14.00 uur met livemuziek van diverse singer-songwriters. DJ Boris zal de gehele dag tussen de optredens door muziek verzorgen met een zeer gevarieerd repertoire zodat de sfeer er de hele dag goed in zit. Later de dag zijn er optredens van diverse bands. De namen van de bands gaan we de komende weken bekend maken maar het wordt een zeer breed aanbod van muziek zodat er voor iedereen wat te genieten valt. Van wilde rockmuziek tot Nederlandstalige rock en van heerlijke disco muziek tot swingende soul/funk muziek. Tussendoor wordt er ook ruim aandacht geschonken aan 75 jaar vrijheid door middel van toespraken.

Gratis entree

Vrijpop Westervoort wordt een echt muziekfestival met fantastische muziek en diverse foodtrucks. Daarnaast zijn er natuurlijk genoeg mogelijkheden om heerlijk op een terras te zitten of aan een statafel te hangen met een drankje. En niet onbelangrijk! De toegang op 5 mei tijdens Vrijpop Westervoort is gratis! Een bevrijdingsfeest voor iedereen in Westervoort om gezamenlijk 75 jaar vrijheid te vieren. Op de facebookpagina van Vrijpop Westervoort is meer informatie te volgen!