Logo gemeentenieuwsonline.nl
Woonbegeleider Emma samen met een bewoner. (foto: Liemerije)
Woonbegeleider Emma samen met een bewoner. (foto: Liemerije) (Foto: Liemerije)

Ontdekdezorg-week bij Liemerije

ZEVENAAR - Van 16 tot en met 21 maart is het Ontdekdezorg-week. Wil je meer weten over werken en/of leren in de ouderenzorg maak dan vrijblijvend en laagdrempelig kennis met Liemerije aan de Hunneveldweg 12. Wie weet is de kennismaking de start van een nieuwe loopbaan. Wij kijken er in ieder geval naar uit om je te ontmoeten.

Gedurende de Ontdekdezorg week zijn er drie momenten waarop je kunt kennis maken met Liemerije en onze medewerkers. Op woensdag 18 maart (van 15.00 tot 17.00 uur) en donderdag 19 maart (van 19.00 tot 21.00 uur) zijn er informatiebijeenkomsten bij Liemerije Zevenaar.

Liemerije is altijd op zoek naar woonbegeleiders (verzorgende IG niveau 3). Maar ook als je (nog) niet het juiste diploma hebt, maken we graag kennis met je. We zijn namelijk ook op zoek naar mensen die in september aan de opleiding willen beginnen. Dus overweeg je een carrièreswitch? Kom dan langs om met medewerkers van Liemerije te praten over hun werk in de ouderenzorg, de combinatie werken en leren en ontdek jouw mogelijkheden.

Ons motto is “Werken met echte aandacht”, echte aandacht voor medewerkers en bewoners. De collega’s van de complementaire zorg weten als geen ander hoe ze je in de watten moeten leggen. Dus naast informatief en gezellig is een bezoekje aan Liemerije ook ontspannend.

Meer berichten