Logo gemeentenieuwsonline.nl
Walk&Talk. (foto: Bibliotheek Montferland)
Walk&Talk. (foto: Bibliotheek Montferland) (Foto: )

Walk&Talk, dé koffiepauze voor werkzoekenden

DIDAM - Woensdag 25 maart van 10:00-12:00 uur is er een Walk&Talk in de Bibliotheek Didam, Schoolstraat 22. Bij deze bijeenkomst is Marja Blok van Marja Blok Coaching te gast.

Marja zal vertellen over solliciteren en wat je daarbij tegen kunt komen. Welke partijen zijn er bij een sollicitatie betrokken en waar kun jij zelf invloed ophebben.

Wanneer je op zoek bent naar een andere baan, verandert er veel in je leven. Daar kun je wel wat hulp bij gebruiken of misschien help je juist graag anderen. Het maakt niet uit hoe lang of kort je op zoek bent naar werk, welk werk je zoekt of hoe jong of oud je bent. Deze koffiepauze geeft je nieuwe ideeën en energie voor je zoektocht - ook als je nog een baan hebt! Bibliotheek Montferland biedt met Walk&Talk werkzoekenden een plek voor herkenning, inspiratie en praktische tips. Met wisselende onderwerpen, gastsprekers en ervaringen van andere deelnemers. Walk&Talk is geen workshop en ook geen lezing. Het belangrijkste deel is de koffiepauze waarin je nieuwe mensen leert kennen. Zij kunnen jou op weg helpen bij het vinden van de baan die het beste bij jou past. De koffie en thee staan dan ook voor je klaar. Meer informatie: www.bibliotheekmontferland.nl.

Meer berichten