Logo gemeentenieuwsonline.nl
Foto:

GILSING HERENMODE ZET DE BLOEMETJES BUITEN

DIDAM - Tijdens de koopzondag en tevens opening van het seizoen op 8 maart van 12.00-17.00 uur laat Gilsing Herenmode je kennismaken met de nieuwste voorjaarsmode, en de buren !

Sinds september 2018 hebben Igor en Kitty Beursken aan de Spoorstraat 5 hun droom uit laten komen. Ondertussen hebben veel mensen al kennis gemaakt met Bloem beleving. In eerste instantie is Bloem beleving een eigentijdse bloemenspeciaalzaak met een ruim assortiment luxe snijbloemen, trendy kamerplanten maar ook woonaccessoires die aansluiten bij de huidige trends. Maar naast dit alles is er ook een totaalconcept voor je woning of bedrijf. De aankleding van je bruiloft of bedrijfsfeest hoort natuurlijk, net als het maken van passend gelegenheidsbloemwerk ook tot de passie van dit ondernemers echtpaar. Kitty en Igor zullen Gilsing Herenmode stylen met hun prachtige artikelen en deze middag de klanten bij aankoop vanaf € 150.- een verrassende attentie mee naar huis geven.

Ook Frank Hageman heeft niet stil gezeten en de hand weten te leggen op drie prachtige merken die de collectie van de herenmodezaak een mooie aanvulling geven.

Butcher of Blue, een trendy merk voor de stoere man van nu. In Gate One is er een mooi aanvullend merk gevonden om de collectie jassen en jacks nog aantrekkelijker te maken.

Naast de vaste merken schoenen van o.a Lacoste en Camel Active is Giorgo een prachtige aanvulling. Gekleed maar ook trendy vind je van hen een schoen van een superkwaliteit maar ook hoogmodisch!

Dit seizoen mag een giletje of gebreide polo niet in je garderobe ontbreken. Kobalt, groen, orange en rood tinten geven tezamen met de vrolijke prints op de overhemden je binnenkomst een vrolijke indruk. Ook tussen de kostuums vind je kleur zoals bv. groen en licht blauw.

Het team van Gilsing Herenmode en Bloem beleving staan deze middag voor je klaar met een hapje en een drankje.

Meer berichten