Logo gemeentenieuwsonline.nl
De spelers van dit jaar, boven van links naar rechts:  Berrie Hagens, Corine Thüss, Karin Gompelman, Sjoerd Bisselink, Annie Berends, Linda Kranenbarg, Bram van Kuipers, Irma Boekhorst en Trudy Kruk. (foto: Sjoerd Bisselink)
De spelers van dit jaar, boven van links naar rechts: Berrie Hagens, Corine Thüss, Karin Gompelman, Sjoerd Bisselink, Annie Berends, Linda Kranenbarg, Bram van Kuipers, Irma Boekhorst en Trudy Kruk. (foto: Sjoerd Bisselink) (Foto: )

Lachen in Westervoort met toneelstuk van Vriendentrouw

WESTERVOORT - Op zondag 8 maart speelt toneelvereniging Vriendentrouw de eerste van drie komische voorstellingen in zalencentrum Wieleman in Westervoort. Woensdagavond 11 maart is de tweede voorstelling. De voorstelling van 15 maart is op zondagmiddag om 14:00 uur. De avondvoorstellingen beginnen om 19:30 uur.

Het belooft lachen te worden in Westervoort, want Vriendentrouw speelt dit jaar ‘Tante Bella’s Beautysalon’, een komisch toneelstuk van Henk Roede. In het toneelstuk is Tante Bella, de eigenaresse van een beautysalon overleden. Haar twee neven Albert en Berend zien deze erfenis wel zitten, en proberen de salon een paar dagen te runnen. Hun ervaring uit de bouw is daarbij soms erg handig… en soms niet.

De kaarten kosten in de voorverkoop 6, en aan de zaal 7,50 euro. De kaarten zijn te koop bij Wieleman, Slagerij Hetterschijt, visspecialist De Botter en Stefan’s Bloem en Zo. Ze zijn ook online te koop via www.vriendentrouw.nl/kaartjes.

Mannen gezocht!

De al 95-jarige vereniging Vriendentrouw zoekt voor volgend jaar extra spelers, en vooral mannen. Ben of ken jij een man die geknipt is voor het toneel? We horen het graag op info@vriendentrouw.nl.

Meer berichten