Gedachtenistafel kapel. (foto: Jolande van Baardewijk)
Gedachtenistafel kapel. (foto: Jolande van Baardewijk) (Foto: Jolande van Baardewijk)

Nazorgavond gezinsdrama Witte kapel in Duiven

DUIVEN - Op 24 januari, het nieuwe jaar was net begonnen, vond in Duiven een schokkend gezinsdrama plaats aan de Roodwilligenstraat. Drie gezinsleden kwamen om en een brand bracht voor hulpinstanties veel werk en spanning mee. Vele Duivenaren waren in shock over het gebeuren.

In de kapel werd een stilteruimte ter beschikking gesteld aan wie een kaarsje wilde branden en wensen, gedachten en gebeden in een boek wilde schrijven. Dit boek werd via de uitvaartonderneming aan de familie van de overledenen gestuurd.

Inmiddels zijn we enige weken verder. Nog steeds houdt het verlies voormalige buren, oud- collega’s, klasgenoten, medestudenten en vrienden van de dochter bezig. Daarom stelt de Protestantse Gemeente van Duiven nog één avond, donderdagavond 5 maart, de stilteruimte in de witte kapel ter beschikking aan wie nog wil napraten, samen verwerking en delen zoekt. Voelt u zich, voel je welkom, als je iets wilt delen of een gedicht wilt voorlezen, een paar woorden wilt spreken, op welke manier ook iets stilstaan of iets delen. Ieder heeft hiervoor zijn of haar eigen manier, dat respecteren we graag. Iedereen is welkom donderdagavond 5 maart om 19.30 uur in de Witte Kapel, Rijksweg 56 Duiven.