Roemrijck: een plekje om lekker jezelf te kunnen zijn

ZEVENAAR - Aan de Kerkstraat in Zevenaar, pal naast het gemeentehuis en tegenover het station, vind je Roemrijck. Het prachtige pand biedt een heerlijk thuis aan jongeren met een beperking die gebruik maken van 24-uurs begeleiding.

Omdat het pand onlangs verbouwd is, zijn er enkele kamers vrij. Wij nodigen je graag uit om een kijkje te komen nemen als je geïnteresseerd bent om begeleid zelfstandig te wonen. Samen met een stel gezellige bewoners en fijne begeleiders woon je in een heerlijke kamer en kun je gebruik maken van mooie gezamenlijke ruimtes. Kitty Boerboom, de locatie-manager, zal je graag een rondleiding geven en kennis laten maken met Roemrijck.

In hetzelfde pand huist ook café Riche. Het café is van dinsdag tot en met vrijdag geopend van 10.00 tot 17.00 uur. Je eet er het allerlekkerste gebak en ook voor een heerlijke lunch ben je er van harte welkom. Kom kennis maken met Roemrijck en laat je verrassen!

Voor een mooie sfeerimpressie en meer info kun je alvast op onze website kijken: www.roemrijck.nl.