Logo gemeentenieuwsonline.nl
Foto:

Bijzondere grafmonumenten van Ariës Natuursteen

ZEVENAAR - Na de crematie of begrafenis van een dierbare persoon, zorgen wij samen met de nabestaanden voor een unieke en blijvende herinnering. Van een vrijblijvend advies tot het ontwerpen, vervaardigen en het plaatsen van een grafmonument of urnmonument: Ariës Natuursteen zorgt, al bijna 75 jaar, voor een waardig gedenkteken.

Na een crematie wordt vaak voor het verstrooien van de as gekozen. Maar is dit een verstandige keuze? Wij horen regelmatig dat er achteraf nog wel eens spijt is, omdat er na het verstrooien van de as geen echte gedenkplek meer is om naar toe te gaan. De as van een overledene kan namelijk ook op de begraafplaats worden bewaard. Een bijzondere gedenkplek 'dichtbij' is wat steeds meer mensen aanspreekt. Daarom hebben wij ons ook gespecialiseerd in urnmonumenten.

Toch liever een begrafenis? Dan zorgen wij, op verzoek van de nabestaanden, voor een kosteloos granieten naamplaatje op het graf, indien u later kiest voor een grafmonument van Ariës Natuursteen. Ons bedrijf bestaat uit een team gedreven en betrokken vakmensen. Kiest u voor Ariës Natuursteen, dan kiest u voor kwaliteit met een gunstige prijs. Wij beschikken over een ruime toonzaal en modellentuin met veel keuze. U bent altijd welkom voor een vrijblijvend oriënterend bezoek.

Bezoek onze modellentuin in Zevenaar of kijk op onze website: www.ariesnatuursteen.nl.

Meer berichten