Foto:

De computerservicewinkel waar service de helpende hand biedt.

ZEVENAAR - Hammer Computers, dé computerservicewinkel van de Liemers. De experts helpen u met vrijwel alles op het gebied van computers, telefoons en tablets. Zowel service, upgrades als reparaties.

Het persoonlijke en eerlijke advies geven u de professionele service die uw device verdient. In onze winkel is dan ook onze reparatieruimte gevestigd.

Is de computer niet meer zo snel als deze voorheen was? Heeft u problemen met uw laptop, iMac of Macbook en kan deze een opfrisbeurt en upgrade gebruiken, is het scherm van uw smartphone of tablet kapot? Kom dan snel langs! Zelfs als u een nieuwe computer of laptop wilt aanschaffen of nieuwe cartridges voor de printer nodig heeft.

Bij Hammer Computers staan wij voor u klaar en bieden we altijd een passende oplossing.

Onze service gaat verder dan de winkel. We bieden ook hulp op afstand en komen indien nodig bij u thuis langs om u van uw computerproblemen af te helpen.

Tot snel bij Hammer aan de Mozartlaan 4 in Zevenaar.

www.hammercomputers.nl