Logo gemeentenieuwsonline.nl
Het huidige onderkomen van Kruitwagen kledingverhuur.
Het huidige onderkomen van Kruitwagen kledingverhuur. (Foto: )

Kruitwagen Kledingverhuur, verrassend anders!

ZEVENAAR - Binnenkort een bruiloft, gala of een bedrijfsfeest met thema? Of carnaval vieren met je vriendengroep in hetzelfde pak? Met ruim 1700 gala- en cocktailjurken in de maten 34 tot en met 58, smokings en een diversiteit aan thema- en carnavalskleding, kun je bij Kruitwagen Kledingverhuur in Zevenaar terecht en slaag je altijd.

Kruitwagen Kledingverhuur is een specialist pur sang. Met een klein, maar ervaren team zijn ze in staat om elke klant de persoonlijke aandacht te geven die ze verdienen en dat zorgt gegarandeerd voor blije gezichten. Jurk net iets te wijd of je smoking pantalon te lang? Geen probleem, alle kleding wordt op maat gemaakt.

Kruitwagen Kledingverhuur is er voor de particuliere én zakelijke markt en heeft inmiddels klanten uit alle hoeken van Nederland. Kruitwagen komt ook graag op locatie om grote groepen te adviseren en van dezelfde themakleding te voorzien, waarbij er oog is voor detail. Met een outfit van Kruitwagen Kledingverhuur wordt het altijd een geslaagd feest!

Ringbaan Zuid 16, Zevenaar; 0316 526261; www.kruitwagenkledingverhuur.nl.

Meer berichten