Logo gemeentenieuwsonline.nl
Foto:

Atelier Van Schoot: meer dan alleen kledingreparatie

ZEVENAAR - Als Atelier Van Schoot/ Van Schoot Pompcentrum hebben wij ruim veertig jaar ervaring in het vermaken en bewerken van alle denkbare kleding, uiteenlopend van hedendaagse mode tot bedrijfs-, sport- en vrijetijdskleding.

In de meer recente jaren hebben wij een aansprekende groei doorgemaakt naar meer dan tweehonderd vakkundige medewerkers, verdeeld over vestigingen in Nederland (Zevenaar en Oldenzaal), Duitsland en Polen. Naast het klassieke verstelwerk voeren onze medewerkers tal van andere gespecialiseerde bewerkingen uit, zoals machinaal borduren, thermotransfers en zeefdrukken in alle denkbare oplagen. Ook voor het reiniging van uw kleding kunt u bij ons terecht.

Als Atelier Van Schoot/ Van Schoot Pompcentrum hechten wij grote waarde aan een complete en moderne service. Zo bieden wij, in het bijzonder voor leveranciers van bedrijfskleding, de mogelijkheid om de diverse voorraden gedurende het project volledig te beheren. Ook het samenstellen van kledingpakketten voor verschillende dragers en het garanderen van een stipte logistiek op verschillende locaties behoort tot onze specialiteit.

Edisonstraat 32C, Zevenaar; 0316 342584; www.vanschoot.nl.

Meer berichten