Logo gemeentenieuwsonline.nl

De eerste oriëntatiecarrousel in de techniek

LIEMERS - Het Leerwerkloket start op 5 februari in Arnhem met de eerste oriëntatiecarrousel in de techniek voor alle inwoners van Midden Gelderland.

“De middag is bedoeld voor mensen die op zoek zijn naar een (nieuwe) uitdaging in de techniek”, zegt Thirsa Kros, projectleider van de oriëntatiecarrousel. Belangstellenden, werkenden of werkzoekenden kunnen ontdekken welke verschillende onderdelen er zijn in de techniek. Het programma geeft informatie over leren en werken in de techniek. Thirsa legt uit dat de oriëntatiecarrousel is bedoeld om mensen te laten ervaren wat werken in de techniek inhoudt. Bovendien laat het zien welke competenties men kan inzetten bij werken in de techniek.

De volgende vakrichtingen komen aan bod: voertuigentechniek, elektrotechniek, installatietechniek, metaal/mechatronica, bouw, infra, weg en waterbouw, schilderen en stukadoren. Aanmelden kan tot 30 januari per mail: thirsa.kros@lerenenwerken.nl.

Belangstellenden ontvangen een bevestiging voor deelname plus informatie voor de oriëntatiecarrousel op 5 februari met de gegevens over de locatie. De middag wordt gehouden van 13.00 tot 17.00 uur. Na deze middag worden er verdere afspraken gemaakt om in contact te komen met betrokken werkgevers.

Werkgevers die ook de deuren willen openen voor onbekend talent en oriëntatiemogelijkheden willen bieden voor hun bedrijf kunnen hiervoor via de mail contact opnemen met thirsa.kros@lerenenwerken.nl.

Meer berichten