Logo gemeentenieuwsonline.nl
Er wordt nog druk gewerkt aan de nieuwe kantine van Angerlo Vooruit. (foto: Wim van Uum)
Er wordt nog druk gewerkt aan de nieuwe kantine van Angerlo Vooruit. (foto: Wim van Uum) (Foto: Wim van Uum)

Angerlo Vooruit houdt veiling voor de nieuwe kantine

ANGERLO - Voetbalvereniging Angerlo Vooruit is druk bezig met de nieuwbouw op sportpark Mariëndaal. De nieuwe kleedkamers zijn inmiddels opgeleverd en de nieuwbouw van de kantine nadert ook zijn voltooiing. Nu de inrichting nog!

Om daarvoor geld bij elkaar te krijgen houdt Angerlo Vooruit op vrijdag 31 januari een sportcafé in Stadsbierhuys De Waag in Doesburg. Te gast is onder andere Klaas Jan Huntelaar. Het tweede deel van de avond bestaat uit een grandioze veiling, waarvan de opbrengst geheel ten goede komt aan de inrichting van de nieuwe kantine.

Geveild worden onder meer VIP-voetbalkaarten voor FC Twente en PSV, diverse reizen, excursies met overnachting, gesigneerde shirts (collectors items), een tribunestoel en nog veel meer. De kavels zijn bekijken via www.angerlovooruit.nl/veiling. Via deze website kan voorafgaand aan het Sportcafé ook geboden worden. Tijdens de veilingavond zal daar bovenop nog een aantal extra kavels onder de hamer komen.

Overigens kunnen ook belangstellenden die geen kaart hebben voor het Sportcafé bieden op de kavels. Het Sportcafé wordt gepresenteerd door Peter van Zadelhoff, bekend van RTL-Nieuws, die tevens zal optreden als veilingmeester.

De kaarten voor het sportcafé zijn inmiddels uitverkocht. Leuk weetje: Stadsbierhuys De Waag serveert voorafgaand aan de veiling een speciaal Angerlo Vooruit menu, waarvan de opbrengst ten goede komt aan de inrichting van de kantine.

Meer berichten