Met Elkaar: samen ondernemen bij Caleidoz

Op zaterdag 1 februari organiseert Caleidoz de tweede editie van ‘Met Elkaar’. De bijeenkomst is speciaal voor mensen die graag iets willen ondernemen, maar het niet leuk vinden om dat alleen te doen. Bij Met Elkaar ontmoet je anderen die dat ook zo beleven. Wie weet kunnen jullie samen iets ondernemen. Denk daarbij aan een museumbezoek, theater, wandelen, fietsen, weekendje weg, etc.

Deze ochtend wordt begeleid door twee ervaren vrijwilligers. Vanaf 10.00 uur kan je binnenlopen en om 10.15 uur start de bijeenkomst. We eindigen ongeveer om 11.45 uur. Het wordt georganiseerd bij Ontmoetingscentrum Hooge Bongert 3, Zevenaar (koffie/thee €1,--).

Aanmelden mag bij Patricia Groenenstijn, sociaal werker van Caleidoz, maar ook zonder aanmelding ben je van harte welkom. Voor meer informatie en aanmelding: email p.groenenstijn@caleidoz.nl of tel. 06 - 20 63 55 63.

Caleidoz is er voor het welzijn van iedereen in de gemeenten Zevenaar en Doesburg. Wij geloven in het positieve. In de kracht van plezier en preventie. We dragen bij aan de vrijheid en eigenheid van mensen. We stimuleren kiezen, leren en bijdragen.