Logo gemeentenieuwsonline.nl
Het volledige bestuur van Sint-Andreas. Zittend van links naar rechts: Jan Polman, Nicky Thomassen, Gerald Arns. Staand Fred van Uem, Davy van Uem, Thijs Derksen, Bas Heijneman, Robin Bremer en Jacco Brouwer. (foto: Sven Ograjensek)
Het volledige bestuur van Sint-Andreas. Zittend van links naar rechts: Jan Polman, Nicky Thomassen, Gerald Arns. Staand Fred van Uem, Davy van Uem, Thijs Derksen, Bas Heijneman, Robin Bremer en Jacco Brouwer. (foto: Sven Ograjensek) (Foto: Sven Ograjensek)

Nieuwe bestuursleden bij Schutterij Sint-Andreas

ZEVENAAR - Op 11 december tijdens de ledenvergadering is Rob Wentholt na 18 jaar gestopt als bestuurslid/penningmeester. Dit heeft de nood om een nieuwe penningmeester/bestuursleden te vinden extra groot gemaakt. Zeker ook, omdat er vorig jaar al een minimale bestuursbezetting was.

De schutterij is dan ook blij te kunnen melden dat er een goede aanvulling gevonden is in personen van Jan Polman (penningmeester) en Robin Bremer (algemene zaken). Tevens zijn er nu ook twee aspirant bestuursleden, die eerst een jaar meelopen. Dit zijn Bas Heijneman en Davy van Uem. Gehoopt wordt dat zij na één jaar ook toetreden tot het bestuur.

Met deze aanvulling binnen het bestuur, kunnen de bestuurstaken weer verdeeld worden. De individuele belasting daalt en daardoor krijgen ze allen weer een positieve impuls om de zaken weer met frisse moet op te pakken.

Het volledige bestuur bestaat nu uit: Nicky Thomassen (voorzitter), Jan Polman (penningmeester), Gerald Arns (secretaris), Fred van Uem (pr), Jacco Brouwer, Thijs Derksen en Robin Bremer (algemene zaken), Bas Heijneman en Davy van Uem (aspirant-leden).

Meer berichten