Logo gemeentenieuwsonline.nl
Op de voorgrond vendelcommandant Maurice Visser, met  daarnaast van links naar rechts, de aanwezige jubilarissen Bas Arns, Gerald Arns, Jeroen Visser, Rob Wentholt & Frank Boerboom met hun partners, tijdens de vendelhulde. (foto: Mario Staring)
Op de voorgrond vendelcommandant Maurice Visser, met daarnaast van links naar rechts, de aanwezige jubilarissen Bas Arns, Gerald Arns, Jeroen Visser, Rob Wentholt & Frank Boerboom met hun partners, tijdens de vendelhulde. (foto: Mario Staring) (Foto: Mario Staring)

Huldiging jubilarissen van schutterij Sint-Andreas

ZEVENAAR - Tijdens de gezellige nieuwjaarsinstuif van schutterij Sint-Andreas op 12 januari was er weer een moment om de jubilarissen te huldigen.

"Om de aandacht aan onze jubilarissen te kunnen geven, kiezen we ervoor om dit op verschillende momenten gedurende het jaar te doen. Deze dag hebben we onze 25-jarige jubilarissen gehuldigd: Bas Arns, Gerald Arns, Jeroen Visser, Rob Wenholt. Frank Boerboom (50 jaar lid) is tevens deze dag in het zonnetje gezet. Als schutterij (opgericht in 1906), weten we dat tradities en jarenlange verbondenheid aan een vereniging belangrijk zijn. We zijn dan ook zeer blij dat onze leden verbonden zijn aan de vereniging en ons blijven steunen."

De jubilarissen zijn door Wilri Bloemen weer in de bloemetjes gezet. Daarna was er een vendelhulde. Ze werden bedankt voor hun trouw, broederschap en dienstbaarheid.

Meer berichten