Logo gemeentenieuwsonline.nl

Extra concert 15-jarige Skoeks

WESTERVOORT - Omdat het jubileumconcert ter gelegenheid van het 15 jarig bestaan van de band afgelopen november in no-time was volgeboekt, geeft Skoeks op zondag 2 februari een extra concert. Dit vindt plaats in zalencentrum Wieleman aan de Dorpstraat in Westervoort.

Net zoals bij het eerdere jubileumconcert, in Huize Hamerden, is er een gastoptreden van het duo Rooftop. Skoeks wordt deze middag weer muzikaal ondersteund door gastvioliste Marije Derksen. De presentatie is in handen van John Kemper.

Skoeks, bestaande uit Dennis de Rooij (drums, accordeon, basgitaar), Gerry van der Sterren (gitaar / basgitaar), Willem Jan Schuurman (accordeon / basgitaar) en Bert Stienissen (gitaar), zoekt naar de muzikale pareltjes in het Nederlandse en streektaallandschap. Gerard van Maasakkers en Rowwen Heze vormen hierbij een belangrijke inspiratiebron. Een aantal liedjes wordt gezongen in het eigen Liemers dialect. Maar ook covers van onder andere De Dijk, Lieven Tavernier en I Muvrini staan op het programma. Voor alle liedjes geldt dat Skoeks er een eigen vorm aan probeert te geven.

Aanvang 14.30 uur en de zaal is om 14.00 uur open . Het concert is gratis. Wel graag even aanmelden bij info@skoeks.nl onder vermelding van naam en aantal personen.

Meer berichten