Gratis meedoen met het Junior Energiecoachspel

DUIVEN/WESTERVOORT - Hoe bespaar je thuis zo leuk en makkelijk mogelijk energie? Leer het met Junior Energiecoach, een leuk en leerzaam spel voor gezinnen om thuis energie te besparen. In de gemeenten Duiven en Westervoort kunnen honderd gezinnen gratis meedoen.

Doel van het spel is een schoner milieu en een vollere portemonnee door meer inzicht over thuis gemakkelijk energie besparen. Het spel start op 8 februari en duurt vijf weken. Elke week staat in het teken van een andere opdracht. Het is een project voor en door het hele gezin, waarbij Junior Energiecoach gelooft in het kind als motor voor energiebesparing. Kinderen (ongeveer 7-12 jaar) en ouders spelen met Junior Energiecoach on- en offline een spel met leuke, leerzame opdrachten, puzzels, experimenten en winacties. Kennis en bewustwording over energie nemen toe. Het motto is: met energie kun je lachen! In het spel komen wekelijks speciale Junior Energiecoach-filmpjes van het bekende Varkentje Rund online. Deze gaan vergezeld van leuke en geheime opdrachten, interessante weetjes en spellen. Wie durft mee op lampen-jacht of stekkerexpeditie? Kinderen worden echte Junior Energiecoaches. Net als varkentje Rund, het van tv bekende en populaire boegbeeld van Junior Energiecoach. Ook leuk en leerzaam voor ouders natuurlijk.

In de gemeenten Duiven en Westervoort kunnen honderd gezinnen gratis meedoen. Aanmelden of op zoek naar meer informatie? Kijk op www.juniorenergiecoach.nl. Inschrijven kan tot en met 2 februari.