Logo gemeentenieuwsonline.nl
Roy en Laura Staring.
Roy en Laura Staring. (Foto: onbekend)

Bestuur van Boemelburcht versterkt door Roy en Laura Staring

ZEVENAAR - Vijf jaar geleden kwam hun zoon Rick thuis van school met de vraag of hij mee mocht loten om een plek in de Jeugdraad van 11 van Boemelburcht. Hij had geluk en mocht bij de Raad van Elf! Zo kwamen zij in aanraking met Boemelburcht.

Na Rick volgde zijn broertje Giel zijn plek op in de Jeugdraad en in 2017-2018 was hij adjudant van de Jeugdraad. Als ouders waren zij nauw betrokken en krijg je een klein inkijkje in wat Boemelburcht inhoudt en wat zij doen voor het carnaval in Zevenaar.

Roy en Laura hebben heel erg meegenoten toen Giel Adjudant was. Opa Geert was ook altijd zeer actief betrokken bij carnaval en het was jammer dat hij dat net niet meer mee kon maken. Carnaval vieren doen zij zelf al jaren. Met het frühschoppen als de gezelligste dag van het carnaval.

Het is fantastisch om te zien hoe carnaval leeft in Zevenaar en mensen zich hier voor inzetten om dit mogelijk te maken. Om ook iets voor het carnaval in Zevenaar te kunnen betekenen zijn Roy en Laura bij het bestuur van Boemelburcht gegaan.

Niet nieuw in het carnavalvieren dus, maar wel nieuw in het bestuur. Zij hebben er zin in en hopen iedereen dit carnavalsseizoen tegen te komen in Zevenaar.

Meer berichten