Logo gemeentenieuwsonline.nl

Feestelijke avond goede doel

LIEMERS - Op vrijdag 13 december heeft Lionsclub De Liemers voor ruim 80 deelnemers, mensen die anders een eenzame maand hadden gehad, een goed georganiseerde avond in het Albertusgebouw te Didam gehouden.

Mede dankzij de steun van de plaatselijke middenstand is het mogelijk gemaakt om de feestzaal geheel in kerstsferen te brengen. Met medewerking van stichting Welcom uit Didam en welzijnsorganisatie Caleidoz uit Zevenaar is de Lionsclub in contact gekomen met de deelnemers, allen uit omliggende dorpen en steden.

Alle mensen zijn door de Lionsclubleden opgehaald en weer thuisgebracht. De feestelijke avond werd muzikaal omlijst door de plaatselijke artiesten Jan Reuvekamp en Katja van Uhm. Naast voldoende drankjes en hapjes was er een verloting van heel diverse kadootjes zodat niemand met lege handen naar huis hoefde te gaan. Bij vertrek ontving iedereen ook nog eens een overheerlijke kerststol.

Mede dankzij de ondersteuning van Marielle, beheerster van de keuken van het Albertusgebouw is het zowel voor de deelnemers als voor de leden van de Lionsclub De Liemers een onvergetelijke avond geworden. President Bram Eijmans van de Lionsclub: “Het doet goed om mensen zoveel plezier te zien hebben, de dankbaarheid is enorm! Een feestavond als deze heeft ook in de regio een verbindend karakter.”

Meer berichten