Logo gemeentenieuwsonline.nl
De Patrick. (foto: Savage Film)
De Patrick. (foto: Savage Film) (Foto: Savage Film)

Programma Filmhuis Didam

The Good Liar
Vrijdag 24 januari en maandag 27 januari om 20.00 uur.
Beroepsoplichter Roy Courtnay (Ian McKellen) heeft een nieuw doelwit op het oog: Betty McLeish (Helen Mirren), een weduwe die miljoenen waard is. En hij wil haar alles afnemen. Maar als de twee naar elkaar toe groeien, verandert een eenvoudige zwendel in een levensgevaarlijk spel.

De Patrick
Vrijdag 31 januari om 20.00 uur.
Patrick woont samen met zijn ouders op een naturistencamping. Wanneer zijn vader sterft, krijgt hij de leiding over de camping. Maar Patrick heeft andere zorgen. Hij is al een tijdje zijn favoriete hamer kwijt. De vaste bewoners willen dat Patrick iets met zijn leven doet, maar Patrick moet en zal zijn hamer terugvinden. Hoe langer hoe meer, wordt zijn queeste een zoektocht naar zichzelf. De Patrick is een familiedrama over de eigenaardigheden van de mens, over loslaten en blij zijn met wie je bent.

Pavarotti
Maandag 3 februari om 20.00 uur.
Luciano Pavarotti (1935-2007), de bekendste en misschien wel meest getalenteerde operazanger ooit, had een leven met uitzonderlijke hoogtepunten en zware dieptepunten. Zijn artistieke ambities, zijn ongekende talent en zijn nauwe band met het publiek maakten hem tot wereldster. Met beelden uit het familiearchief, interviews en tv-registraties brengt regisseur Ron Howard een ode aan een van de grootste artiesten aller tijden.

Filmhuis Didam, Meulenvelden, Waverlo 2 Didam. Meer informatie over films of het filmhuis en reserveren: www.filmhuisdidam.nl.

Meer berichten