Logo gemeentenieuwsonline.nl
De Guatemala groep hoopt de ruim duizend euro van het sponsordiner bij het Eetlokaal te overtreffen. (foto: Jan van den Heuij)
De Guatemala groep hoopt de ruim duizend euro van het sponsordiner bij het Eetlokaal te overtreffen. (foto: Jan van den Heuij) (Foto: Jan van den Heuij)

Sponsordiner bij Thoen en Thans voor Guatemala

OUD-ZEVENAAR - De zes leerlingen van het Liemers College die 13 februari naar Guatemala vertrekken om daar een huis te gaan bouwen voor een dakloos gezin, organiseren vrijdag 24 januari een sponsordiner bij Thoen & Thans in Oud-Zevenaar als laatste actie om hun project financieel te ondersteunen.

Door Piet van Breukelen

Het driegangendiner zal een combinatie zijn van Hollandse en Guatemalteekse gerechten en kost exclusief drankjes 40,00 euro waarvan 12,50 euro naar het project gaat. Natuurlijk wordt er ook rekening gehouden met de persoonlijke wensen. Die kunnen aangegeven worden in de reserveringsmail: lcaguatemala@outlook.com. Daarnaast is het van belang te vermelden met hoeveel personen je komt en wat de wensen zijn in verband met allergieën, een dieet, vlees en vis. Op verzoek wordt er ook een vegetarische maaltijd geserveerd.

Organisatie

De leerlingen Cas van Herpen, Teun Roos, Jikke Derksen, Sidar Yilmas, Indy Slagmeulen en Max Nabuurs staan garant voor een goed lopend diner. Zij zullen er met het personeel van Thoen & Thans voor zorgen dat alles gesmeerd verloopt. Het zestal hoopt de ruim duizend euro van het sponsordiner bij het Eetlokaal minstens te evenaren. Wie niet kan komen en toch een financiële bijdrage wil leveren, kan ook geld doneren op rekeningnummer NL 23 RABO 0146 1168 52 t.n.v. Guatemala. De zes en hun begeleiders Anno Koning en Jan van den Heuij kijken uit naar de vertrekdatum om zo snel mogelijk te beginnen met de bouw van het Wesselhuis. Er is gekozen voor deze naam, omdat Wessel Haverkamp met zijn zwemmarathon voor de grootste financiële bijdrage heeft gezorgd.

Meer berichten