Logo gemeentenieuwsonline.nl
Therapiesessie. (foto: Fotic)
Therapiesessie. (foto: Fotic) (Foto Fotic)

Nieuw activiteiten Braamhuis Zevenaar

ZEVENAAR - Het Braamhuis in Zevenaar start het nieuwe jaar met een uitgebreid activiteitenprogramma. Bezoekers kunnen deelnemen aan vertrouwde en nieuwe activiteiten en workshops.

In januari starten het handwerk café, de relaxochtenden, dansexpressie, het Braamhuiskoor 'Hoop', Yoga, de cursus 'schrijf je vrij' en vrij schilderen. De workshops zijn aquarel schilderen, schilderen met bijenwas, workshop fotoalbum, IPadhoes vilten, T-shirts pimpen, een schort maken van oude spijkerstof, het maken van een deurstopper en een workshop dromenvanger.

De thema-avonden zijn: op dinsdag 4 februari de thema-avond Maretak; op woensdag 18 maart een thema-avond over borsten en op woensdag 9 april mindfulness bij kanker. Alle thema-avonden zijn van 19.30 tot 21.00 uur. Alle activiteiten en thema-avonden worden gehouden in het Braamhuis, Reisenakker 12 in Zevenaar. Deelnemers en belangstellenden kunnen zich aanmelden via het aanmeldformulier op de website van het Braamhuis: http://www.braamhuis.nl/activiteiten.

Het Braamhuis staat open voor iedereen in de Liemers die geraakt is door kanker. De openingstijden zijn op dinsdag en donderdag van 10.00 tot 16.00 uur, op woensdag van 10.00 tot 13.00 uur.

Meer berichten