Logo gemeentenieuwsonline.nl

Pronkzitting Oud-Zevenaar

OUD-ZEVENAAR - Op vrijdag 24 en zaterdag 25 januari zal carnavalsvereniging De Nachtuulen uit Oud-Zevenaar, samen met harmonie Martinus, weer zorgen voor twee gezellige pronkzittingsavonden.

De zaal wordt omgetoverd tot een heus theater met een catwalk, live muziek en professioneel licht en geluid. Er kan worden genoten van een afwisselend programma met humor, verrassende acts, zang, dans en muziek van eigen bodem artiesten. Zoals elk jaar is er ook een serieus moment tijdens de uitreiking van de Smaragdoogige Nachtuul. Dit is de hoogste onderscheiding van carnavalsvereniging De Nachtuulen, voor diegene die zich vele jaren verdienstelijk heeft gemaakt voor onze dorpsgemeenschap. Kortom een gezellig avondje uit!

Aansluitend kan men gezellig napraten en/of een borreltje drinken aan de bar met de nieuwe Prins carnaval. "Wilt u zeker zijn van een plek bij één van de avonden? Dan kunt u uw kaartje bestellen via een e-mail naar pronkzitting@nachtuulen.nl. De kosten van de pronkzittingskaarten zijn 7,50 euro per persoon."

Meer informatie over Pronkzitting Oud Zevenaar en over carnavalsvereniging De Nachtuulen staan op www.nachtuulen.nl.

Meer berichten