Actief Programma ZijActief

Vrouwenvereniging ZijActief start 15 januari om 20.00 uur in partycentrum De Grietshe Poort met weerman Gerrit Vossers uit Silvolde.

Op 12 februari komt Bouwe van der Meulen anekdotes en verhalen vertellen uit een dorpswinkel met de titel 'Anders nog iets?'. Zaterdag 14 maart de jaarlijkse provinciale jaarvergadering bij De Radstake in Heelweg met als thema 'Een bloemrijk leven'. Het vertrek is om 9.00 uur met auto´s en de dag wordt rond 15.30 uur afgesloten. Voor onkosten zie het programmaboekje.

Woensdag 25 maart de jaarlijkse regio ontspanningsavond samen met de afdeling Groessen met het optreden van Mengelmoes. Er is ook een verloting. Toegang (inclusief koffie en een consumptie) is 10,00 euro. Aanvang 20.00 uur bij De Grietshe Poort. "Bent u geen lid maar u wilt wel eens een avond van onze vereniging meemaken, dan bent u welkom op 15 januari bij De Grietshe Poort. Dan staat ook voor u de koffie klaar."