Logo gemeentenieuwsonline.nl
Groep Zing & Swing. (foto: L. Aleven)
Groep Zing & Swing. (foto: L. Aleven) (Foto: L.Aleven)

Dit wil je niet missen!

ZEVENAAR - Zing & Swing is een project voor actieve senioren die van zingen, dansen, muziek maken en vooral van veel gezelligheid houden. Op 19 januari geeft Zing & Swing alweer voor de derde keer een eindpresentatie, het resultaat van twintig weken werken aan een mooi programma.

Onder muzikale leiding van Paul Mulder is er wederom een bont palet van liedjes ingestudeerd. Bezoekers van de vorige twee voorstellingen weten wat ze kunnen verwachten: mooie luisterliedjes, gezellige meezingers en enkele dansjes. Ook topaccordeonist Theo Scholten is er weer bij.

De voorstelling is geschikt voor jong en oud, iedereen is van harte welkom! Als vanouds vindt de voorstelling plaats op zondag 19 januari in het Sint Andreas Schuttersgebouw, Oude Doesburgseweg 1 in Zevenaar. Aanvang 11.00 uur, zaal open om 10.30 uur. Entree vijf euro (kinderen tot 12 jaar gratis). Vooraf een kaartje kopen of reserveren kan per email: henniebakker@upcmail.nl, pjfransen-schaap1935@kpnmail.nl of per telefoon: 0316 524091.

Meer berichten