Logo gemeentenieuwsonline.nl

Kerstactie Fysiofit de Liemers: elk kind verdient een kerstcadeautje

De decembermaand is bij uitstek de maand van de cadeautjes. Helaas is dit voor kinderen uit een gezin met een kleiner budget minder vanzelfsprekend.

Om de kinderen uit deze gezinnen een leuk cadeautje te bezorgen, staat er op Eilandplein 476 in Duiven bij Fysiofit de Liemers vanaf 9 december een kerstboom. Wij vragen onze patiënten, cliënten en anderen een cadeautje met speelgoed onder de kerstboom leggen. Uiteraard doen wij dat als Fysiofit-team ook.

Het is belangrijk dat het speelgoed bruikbaar, schoon en compleet is. Voor een bedrag van 5 euro kun je al iets heel leuks kopen. Een tip: Wil je een kaartje aan het cadeautje hangen met de leeftijdscategorie waarvoor het bedoeld is?

Ben je niet in de gelegenheid om iets te kopen, maar vind je het wel een mooi idee waar je aan wilt bijdragen? Geef dan een envelopje met geld af aan de balie van de praktijk, dan kopen wij er een cadeautje voor.

We hebben voor onze kerstactie samenwerking gezocht met Rotary Duiven. Zij zorgen elk jaar voor kerstpakketten voor gezinnen met een kleiner budget. De afspraak is dat wij de cadeautjes verzamelen en dat zij ze uitleveren, tegelijk met de kerstpakketten op 20 en 21 december.

Vind je dit een leuk idee? Leg dan voor 19 december een cadeautje onder de Fysiofit-kerstboom.

Meer berichten