Logo gemeentenieuwsonline.nl

Kerstconcert Koninklijk Doesborgh's Mannenkoor

GIESBEEK - Het Koninklijk Doesborgh's Mannenkoor geeft op 22 december 2019 een kerstconcert in de Sint-Martinuskerk in Giesbeek. Samen met Jongerenkoor Vox uit Brummen verzorgen beide koren onder leiding van dirigent Floris Dirkse van den Heuvel deze zondagmiddag een prachtig concert.

Beide koren hebben een eigen programma. Ook worden enkele nummers gezamenlijk gezongen (achtstemmig). De dirigent heeft er voor gezorgd dat deze stemverhouding heel bijzonder klinkt. Het Koninklijk Doesburgh's Mannenkoor gaat tijdens dit concert met de tijd mee. Enkele Nederlandstalige en samenzangliederen zijn in het programma opgenomen.

"Samen met u willen we er dan ook een prachtig concert van maken.Het geheel wordt begeleid door pianiste Ingrid de Vries-van Ingen. Komt allen luisteren naar dit bijzondere gebeuren. Wij zien u graag op zondag 22 december om 15.00 uur." Toegangskaarten 10 euro; donateurs 7,50 in de voorverkoop. Kaarten verkrijgbaar bij Warenhuis Staarink Doesburg, in de Kerk Giesbeek en via secretariaat@kdmdoesburg.nl.Web:www.kdmdoesburg.nl.

Meer berichten