Sluiting Kledingbank Montferland

DIDAM - Tussen kerstmis en nieuwjaar is Kledingbank Montferland gesloten. Op zaterdag 28 december is er geen inname van kleding. Ook uitgifte van kleding vindt dan niet plaats.

Dit jaar zijn maandelijks weer ruim honderd personen in de kleding gestoken. Het merendeel hiervan is woonachtig in de gemeenten Duiven, Zevenaar, Montferland, Doesburg en Oude IJsselstreek. Om dit te kunnen doen zijn we afhankelijk van donaties van kleding. Dit mag gebruikte kleding zijn, mits het heel en schoon is.

Met ingang van zaterdag 4 januari is men weer elke woensdag en zaterdag welkom met kleding. Tussen 10.00 en 12.30 uur is de deur van Kledingbank Montferland dan geopend aan de Lockhorststraat 10 in Didam (in het centrum bij de markthal). De kleding die men over heeft, krijgt op deze manier een tweede leven bij mensen die het hard kunnen gebruiken.