Logo gemeentenieuwsonline.nl

Is er meer tussen hemel en aarde?

HERWEN - Vorig jaar is er een oproep geplaatst voor maandelijkse bijeenkomsten waarin allerlei onderwerpen aan bod kunnen komen. Thema's kunnen zijn spiritualiteit, bijna-doodervaring, ouder worden, wat betekent dat voor mensen persoonlijk en hoe ga je daar mee om? Denk hierbij bijvoorbeeld aan kleine dorpen waar weinig of geen voorzieningen zijn.

“Wat hebben mensen nodig om de naderende vergrijzing het hoofd te bieden? Hoe ga je om met discussies over het levenseinde? Kortom, er zijn legio onderwerpen die de revue kunnen passeren. Na de eerste bijeenkomsten is het onderwerp spiritualiteit duidelijk naar voren gekomen.

We willen vanaf januari 2020 verder gaan met deze bijeenkomsten en daarbij ook eventueel sprekers uitnodigen. U kunt zich hiervoor telefonisch aanmelden. Voor geïnteresseerden is er ook de mogelijkheid om een bijeenkomst bij te wonen om te kijken of het bij u past. Hiervoor kunt u zich ook aanmelden via een van de onderstaande telefoonnummers."

Locatie: Parochiecentrum Herwen. Koffie, thee en warmte zijn gratis, om de kosten van eventuele sprekers te dekken wordt 5,00 euro per persoon per avond gevraagd. Data: maandelijks op de eerste dinsdag van de maand van 19.30 tot 21.30 uur. Opgeven kan bij Marijke Aaldering, 06 41301532 en Gert Sommers, 0316 248227.

Meer berichten