Logo gemeentenieuwsonline.nl

Golden Oldies zingen in Meulenvelden

DIDAM - Trea Staal en Mariske Hekkenberg, al jaren vriendinnen en zangcollega’s hebben de krachten gebundeld. Ze vormen samen het 'Golden Oldies Duo'.

Hits van de jaren 20 tot aan nu, met gezellige, mooie, soms ludieke maar vooral herkenbare songs voor ouderen en jongeren. Op woensdag 18 december verzorgt het Golden Oldies Duo een optreden geheel in kerstsfeer in Meulenvelden in Didam.

De zangeressen hebben een leuk programma samengesteld met Nederlandse en Engelse kerstliedjes. Zowel traditionele liedjes zoals de herdertjes lagen bij nachte, er is een kindeke geboren op aard en stille nacht als ook schitterende Golden Oldies zoals white christmas, the christmas song, jingle bells en rudolph te red nosed reindeer zullen ten gehore worden gebracht.

Het publiek wordt van harte uitgenodigd mee te zingen met alle bekende songs, maar men mag natuurlijk ook heerlijk achterover leunen en luisteren. nBelangstellenden uit Didam en omstreken zijn welkom.

De theaterzaal in Meulenvelden, Waverlo 8, Didam, is open vanaf 19.00 uur, de avond begint om 19.30 uur en is om 21.30 uur afgelopen. De entree bedraagt drie euro.

Meer berichten