Logo gemeentenieuwsonline.nl
(foto: Bibliotheek Montferland)
(foto: Bibliotheek Montferland) (Foto: Bibliotheek Montferland)

Warme kerst in de Bibliotheek met Joris' Kerstboom

DIDAM - Joris’ Kerstboom staat net als vorig jaar van 10 - 24 december in Bibliotheek Didam en ’s-Heerenberg. Loop langs en hang voor jouw dierbare een kerstbal met kerstgedachte tussen de dennentakken!

Joris’ Kerstboom is een vertaling van het tv-programma van Joris Linssen, waarin hij mensen uitnodigt stil te staan bij een bijzondere persoon. Ook in de genoemde bibliotheken is in december de mogelijkheid om een mooie kerstgedachte voor iemand in de boom te hangen. En dat begint bij iedereen bij de vraag: ‘Wie zet jij in het licht?’

In deze vestigingen staat naast Joris’ Kerstboom een tafel met 2D-kerstballen. Schrijf een mooie boodschap en/of plak een foto op de kerstbal en hang hem in de boom. Bijna 200 bibliotheken in Nederland doen mee met deze sympathieke actie. Op www.joriskerstboom.nl is te zien in welke steden deze kerstbomen staan. Joris’ Kerstboom heeft dit jaar zes tv-uitzendingen. Op 14, 15, 16, 18 en 19 december zijn er vijf korte programma’s rond de klok van 22:30 uur. Vrijdag 20 december is de hoofduitzending om 21:05 uur op NPO2.

Meer berichten