Logo gemeentenieuwsonline.nl

Cursus 'Zelf schrijver worden'

WESTERVOORT - Huist er een schrijver in u? Wilt u graag lezers boeien met wat u zelf bedacht en geformuleerd heeft? Dan is de nieuwe cursus bij Kreatieve Kring Westervoort ‘Zelf schrijver worden’ wellicht iets voor u!

In deze cursus wordt gestart met de basis: plot, personages en perspectief. Naast deze lijn komen er steeds verschillende creativiteitstechnieken aan bod. De nadruk ligt bij het zelf doen, maar daarnaast is er ook feedback van de medecursisten en van de docent, de heer Humphrey Ottenhof, bekend als schrijver, columnist van de Gelderlander en dichter van Westervoort.

Overal zien we korte teksten in de vorm van blogs, columns, gedichten. Al naar gelang de wens van de cursisten kunnen er zijstapjes gemaakt worden naar deze genres. Zo mogelijk worden eindproducten gepubliceerd in krant, tijdschrift of op het net.

De cursus omvat zeven lessen en wordt gegeven op maandagmiddag van 14.00-16.00 uur, te beginnen op maandag 6 januari. Leslocatie: Kulturhus De Nieuwhof, Rivierweg 1 in Westervoort.

Voor nadere informatie en aanmelding zie www.kreatievekringwestervoort.nl of neem contact op met Riky Rothengatter, 026 3119659.

Meer berichten