Logo gemeentenieuwsonline.nl
  • Alles

Theaterzanggroep Schudden voor Gebruik in Westervoort

zondag 24 november 14:00 uur

Foto: Jaap Buitelaar

WESTERVOORT - Theaterzanggroep Schudden voor Gebruik gaat met de billen bloot. Na de familievoorstelling ‘Gruwelijke Rijmen’ – een toer langs Gelderse kastelen – stort de groep zich weer op een avondvullend programma.

n ‘Grof geschud’ maken de twaalf zangers en zangeressen een persoonlijke reis, waarbij ze elkaar en ook zichzelf bepaald niet sparen. Grof geschud gaat op 28 maart 2020 in première, en op zondag 24 november licht de groep in Huize Vredenburg alvast een tipje van de sluier. In combinatie met hun succesnummers van de afgelopen twee jaar staat het garant voor een heerlijk middagje muziektheater!

Theaterzanggroep Schudden voor Gebruik maakt van ieder optreden een feestje. De zes mannen en zes vrouwen verleiden elkaar tot kille diepten, woeste hoogten, en alles wat daartussen zit. Dit alles met humor, (zelf)spot en soms ook bittere ernst. Schudden voor Gebruik zingt Nederlandstalige a-capellanummers met een theatrale inslag; oor-, oog- en zinnenstrelend.

www.schuddenvoorgebruik.com. Aanvang: 14.00 uur. Entree: 5 euro. Er kan niet gereserveerd worden; het is raadzaam om op tijd aanwezig te zijn.


deel deze activiteit