Logo gemeentenieuwsonline.nl
  • Alles

Sinterklaas op de daken in Lobith-Tolkamer

zondag 17 november 13:00 uur

Foto:

TOLKAMER - Op 17 november gaat het gebeuren en komt de Sint weer op de Europakade aan in Tolkamer. De pepernoten zijn gebakken en de kostuums liggen klaar!

Vorig jaar hadden we nog te maken met ontzettend laag water, waardoor de Sint misschien wel niet kon aankomen met de boot. Gelukkig is het vorig jaar goedgekomen. Vooralsnog ziet het er met de waterstand er dit jaar goed uit. Met medewerking van Warboel muziekprojecten is er een ontzettend leuke voorstelling gemaakt. Deze keer speelt het zich allemaal af op de daken van Lobith en Tolkamer.

Het festijn start om 13:00 uur aan de Europakade in Tolkamer. De Sint en zijn pieten vertrekken vervolgens met een stoet naar het Gildehuis in Lobith. Om 15:00 uur start de voorstelling van Warboel. Deze is gratis, echter is garderobe verplicht! De kosten hiervan bedragen 0,50 euro per jas. Door bijdragen van de lokale ondernemers en bewoners is het nog mogelijk om gratis toegang te bieden.

Op de facebookpagina https://www.facebook.com/sintlobithtolkamer staat alle informatie rondom de intocht. Het sinterklaascomité hoopt weer vele bezoekers te zien aan de Europakade en in het Gildehuis!


deel deze activiteit