Logo gemeentenieuwsonline.nl
  • Alles

Op de motor door de Pakistaanse Himalaya

zondag 24 februari 14:00 uur

Foto: PR ASOM

ZEVENAAR - Als de meeste motoren van de toerrijders, bij dit winterse weer, aan de druppelladers staan, komt Kees Terlouw ons over 'zijn' jongensdroom vertellen. Een jongensdroom? Ja, op de motor dwars door de Pakistaanse Himalaya.

Een land vol gigantische bergmassieven, bulderende rivieren, schalen met heerlijke abrikozen en motorfietsen met tot op de draad versleten banden. Een land vol linke 'swinging bridges' en overvolle bussen. Een land met bewoners die hun roots hebben in Turkije, Afghanistan, China, een land met smakelijke kipgerechten maar ook met Kalasjnikovs. Waar veel mensen een geweldig geheugen hebben omdat velen niet kunnen lezen en schrijven, waar je na wordt jaar zomaar wordt herkend op straat, je geen pilsje kunt kopen maar waar de wiet tussen de graanvelden staat. Kortom geweldige verhalen over deze reis.

Deze diavoorstelling wordt vertoond in het clubhuis van MC ASOM op zondagmiddag 24 februari. Het clubhuis is gevestigd aan de Edisonstraat 3 in Zevenaar. Het clubhuis is om 13.30 uur open en Kees start zijn verhaal om 14.00 uur. Voor nog meer info zie de website: www.mc-asom.com Aanmelden bij pr@mc-asom.com. Let op: geef je tijdig op voor deze lezing/diavoorsteling.Foto: Kees Terlouw
Foto: deelnemers toer
deel deze activiteit