Logo gemeentenieuwsonline.nl
  • Alles

Nu ook op het Gelders Eiland: Moês met ribkes!

zondag 3 maart 14:00 uur

Foto: Rino Geerdink

TOLKAMER - Na enkele succesvolle voorstellingen in november in Groessen, komt 'FF wat anders' nu ook naar het Gelders Eiland toe met hun befaamde 'Moês met ribkes'-voorstellingen.

Op zondagmiddag 3 februari vindt in Taveerne de Bijland in Tolkamer 'Moês met ribkes' plaats. Een middag met mooie (dialect) luisterliedjes, afgewisseld met de nodige humor. Hierbij brengen wij ook het onderdeel 'De beste zangers', waarin elk van de bandleden een eigen interpretatie geeft aan een nummer van een bekende artiest. Diverse artiesten uit binnen- en buitenland passeren de revue, maar ook eigen nummers mogen niet ontbreken. Van Rob de Nijs tot Dolly Parton en van Rowen Hèze tot Elvis Presley. Niets is 'FF wat anders' te gek. Dit alles is te zien en te horen onder het genot van een overheerlijk boerenkool buffet!

Moês met ribkes door FF wat anders is op zondagmiddag 3 februari om 14.00 uur (zaal open om 13.30 uur) bij Taveerne de Bijland, Tolstraat 10 in Tolkamer. Toegang inclusief spijs exclusief drank is 19,50 euro. Reserveren: Kaarten zijn verkrijgbaar bij Taveerne de Bijland, en via FF wat anders: Mail naar theoluub@ziggo.nl of bel 0316 247204 / 06 22977365. Meer info staat op www.ff-wat-anders.nl en www.facebook.com/ffwatanders


deel deze activiteit