Logo gemeentenieuwsonline.nl
  • Alles

Loo Budget Concerten presenteert 'FF wat Anders'

zondag 17 februari 15:00 uur

Foto: Rinno Geerdink

LOO - Op zondagmiddag 17 februari verzorgt de formatie 'FF wat anders' een afwisselend optreden in de H. Antonius Abt Kerk aan de Loostraat 32 in Loo. Aanvang: 15.00 uur, kerk open vanaf 14.30 uur .

De formatie 'FF wat anders' bestaat uit zanger/gitarist Henk Jansen, zangeres Laura van Dijk, gitarist/zanger Theo Luub, (bas)gitarist/zanger Mees Korving en toetsenist Edwin Wendrich. Naast mooie luisterliedjes heeft 'FF wat anders' ook diverse eigen nummers in het Liemers dialect op het programma staan. Dit wordt aangevuld met verrassende oldies, en ook het hedendaagse repertoire wordt naar eigen hand gezet. Van echte meezingers tot mooie nummers om gewoon van te genieten, niets is ‘FF wat anders' te gek!

Nieuwsgierig geworden? Kom dan kijken en luisteren. Kaarten zijn telefonisch te reserveren via 0316 261612 of op maandagen tussen 10.00 en 12.30 uur via het secretariaat van de kerk. Daarnaast zijn de kaarten ook verkrijgbaar voorafgaand aan het concert in de kerk. Toegang inclusief consumptie (koffie, thee, chocomel) in de pauze kost zeven euro vijftig.


deel deze activiteit