Logo gemeentenieuwsonline.nl
  • Alles
  • (42)
    Evenement

Lemon Squeeze met een Sentimal Journey bij Filmhuis Zevenaar

zondag 18 november 11:00 uur

Foto: Lemon Squeeze

ZEVENAAR - Samen met Lemon Squeeze op een muzikale wereldreis langs verschillende landen en muziektradities. Een reis ook door de tijd, waarin muziek uit een recent en iets verder verleden weer in herinnering omhoog wordt gehaald. Sommige liedjes zullen bekend in de oren klinken; misschien ontlokt het zelfs een glimlach of een gevoel van weemoed.

Lemon Squeeze speelt wereldmuziek en brengt een grote variëteit aan muziekstijlen uit verschillende werelddelen: van ballads tot folk en americana, van klezmer tot calypso en latin.

De muzikanten van Lemon Squeeze hebben uiteenlopende muzikale achtergronden en spelen meerdere instrumenten waardoor ze goed de sfeer van verschillende genres weten op te roepen. De band wordt gevormd door: Henk Ankoné (zang, gitaar en ukelele), Theo Worm (klarinet, banjo en mandoline), Nico Hoogland (accordeon) en Gérard Baldeo (gitaar en bas) De muziek wordt ondersteund door beelden op het filmscherm.

Reis samen met Lemon Squeeze op zondag 18 november om 11:00 uur. Entree bedraagt tien euro; voor donateurs/vrienden acht. Meer informatie staat op www.filmhuiszevenaar.nl.


deel deze activiteit