Logo gemeentenieuwsonline.nl
  • Alles

Lantaernfest met Tiroler orkest Klein Babberich

zaterdag 16 februari 20:30 uur

ZEVENAAR - Op zaterdag 16 februari komen de liefhebbers van Tiroler Muziek dubbel en dwars aan hun trekken in De Lantaern in Zevenaar. Want dan zet Tiroler orkest Klein Babberich de boel op zijn kop met ouderwetse dijenkletjsers in de vorm van Tiroler en Egerländer muziek.

Het bier zal worden geschonken in bierpullen en broodjes bratwurst mogen ook niet ontbreken. Dus haal de lederhosen en dirndljurken maar uit de kast en kom deze avond naar muziekcafé De Lantaern. De avond begint om 20.30 uur en de entree is vijf euro.

Tiroler Orkest Klein Babberich is op 25 januari 1993 opgericht door een stel muziekliefhebbers die elkaar tegenkwamen tijdens een frühshoppen in Westendorf Oostenrijk. De 25-jarige bruiloft van één van hen is aanleiding geweest voor het eerste optreden. Momenteel telt het orkest tien leden, drie leden zijn er vanaf het eerste uur bij. Het orkest speelt overwegend Tiroler-Egländer en Moravische muziek. Tijdens de optredens straalt het plezier in het met elkaar muziek maken van het podium af. De uitstraling van de muzikanten en hun muziek zorgen voor veel plezier en gezelligheid. Muziekcafé De Lantaern wil er een echt Oostenrijks Lantaernfest van maken compleet met bierpullen en braadworst. De mannen van Tiroler orkest Klein Babberich hebben er zin in om van deze avond een groot succes te maken.


deel deze activiteit