Logo gemeentenieuwsonline.nl
  • Alles
  • (42)
    Evenement

Intocht Sinterklaas in Westervoort

zaterdag 24 november 11:30 uur

Foto: Karlo Bolder

WESTERVOORT - Zaterdag 24 november staat de intocht van Sinterklaas gepland in Westervoort. De Sint heeft laten weten dat hij dit jaar weer hoopt aan te komen per boot!

Sint heeft laten weten dat hij 11.30 uur met zijn gevolg van pieten en page voet aan wal zal zetten op de Veerdam. Hier kom je als je bij Wieleman de dorpsweg verlaat richting de IJssel. Sinterklaas wordt opgewacht door Timo en Stefan en natuurlijk onze burgemeester. Deze zal Sinterklaas op gepaste wijze naar het dorp begeleiden, samen met de echte Liberté pietenband.

Vanaf 12.00 uur is er een programma op het dorpsplein. Op het plein komt het feest dan al flink op gang, dus dat staat garant voor een swingende start van de Sinterklaastijd in Westervoort. Balletschool Blanche treedt op en we gaan natuurlijk lekker zingen met zijn allen!

Mooiste pietje of sinterklaasje?

Uit alle verklede pietjes en Sinterklaasjes zullen de pieten ook dit jaar twee kinderen kiezen die het mooist als piet en Sinterklaas verkleed zijn. Sinterklaas beloont hen dan met een prijsje.

Na het programma op het dorpsplein zal Sinterklaas nog een rondtocht maken in het winkelcentrum De Wyborgh. Hierna vertrekt Sinterklaas naar De Nieuwhof. In De Nieuwhof is een heel leuk (en gratis) programma voor de kinderen georganiseerd tussen 14.00 en 16.00 uur.


deel deze activiteit